Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στον απόηχο της εκδήλωσης της 8ης Μαρτίου 2015


       Τρεις εκδηλώσεις, σε μία, όπως τόνισε  η  Πρόεδρος  του  συλλόγου ( ετήσιος χορός, συνεστίαση, ημέρα της γυναίκας)  είχαν επιτυχία.
       Η διοίκηση ευχαριστεί τα μέλη, τους συγχωριανούς και τους φίλους, για την παρουσία και τη συμμετοχή τους. Η διάθεσή τους, να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα, φάνηκε από το κέφι τους και την όρεξή τους  για  τραγούδι, χορό και φαγητό.  Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και βλέπουμε γύρω μας, έστω και  για λίγες ώρες.
       Το διοικητικό Συμβούλιο,  προσπάθησε όσο το επέτρεπαν οι  δυνατότητες του, να ικανοποιήσει τους παρευρισκομένους.  Πιστεύουμε ότι τα κατάφερε.  Ζητούμε συγγνώμη, αν άθελά μας δημιουργήθηκαν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Και από τα λάθη μας, όμως, μαθαίνουμε.
       Σας υποσχόμαστε ότι  σύνθημά μας συνεχίζει να είναι το : Όλοι μαζί μπορούμε, για την αναβάθμιση  του χωριού,  που μας γέννησε, μας ανάθρεψε,  μας δέχεται  και μας αγκαλιάζει.
       Να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες, Αγιοχριστοφορίτες και μη, για τις προσφορές τους. Τους ευχόμαστε:  Καλές δουλειές.
       Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αυτούς που κουράστηκαν,  για την επιτυχία της εκδήλωσης.
       Χρόνια πολλά σε όλους, και ιδιαίτερα στις γυναίκες  που γιόρταζαν.

                                                Μ ε   ε κ τ ί μ η σ η
                                            
                                            Το Διοικητικό Συμβούλιο


                            Φωτογραφίες απ' την εκδήλωση