Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ευχαριστίες

      Ευχαριστούμε  θερμά  τα κατηχητικά σχολεία  της ενοριακής νεανικής εστίας του ιερού ναού Αναστάσεως του Κυρίου, Αμπελοκήπων  Θεσ/νίκης. Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε  τον ιερέα π.Κων/νο Χατζηαγγελίδη  και τους συνεργάτες του, για τη χαρά που μας έδωσαν με το να επισκεφτούν το χωριό μας, τον Άγιο Χριστόφορο, του Δήμου Ν.Ζίχνης Σερρών.
      Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2011.
      Επισκέφτηκαν  την εκκλησία  του χωριού, τον Άγιο Χαράλαμπο, όπου ο ιερέας του χωριού, υποδέχθηκε και μίλησε στα παιδιά  για τον Άγιο και το έργο της εκκλησίας.
      Μετά ανηφόρησαν  για τις  εγκαταστάσεις  του συλλόγου μας, που βρίσκονται από το Σεπτέμβρη του 2010, στο σχολείο του χωριού μας.  Στο σχολείο, που είχαν να ακουστούν χαρούμενες παιδικές φωνές από το 1987. Τότε έκλεισε το 1/θ Δημοτικό σχολείο και τα λιγοστά παιδιά του μεταφέρθηκαν στο διπλανό χωριό, το Γάζωρο.
      Γι΄αυτό λοιπόν η χαρά και η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη.
      Η πρόεδρος του συλλόγου, ενημέρωσε  τα παιδιά και τους συνοδούς, σχετικά με την ιστορία του συλλόγου και  τις δραστηριότητές του, και τους ξενάγησε στους χώρους .
      Οι κυρίες του συλλόγου με ευχαρίστηση πρόσφεραν σ΄ όλα τα παιδιά , το φρούτο της εποχής, τα λαχταριστά κεράσια, προσφορά των παραγωγών του χωριού μας. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.
       Η συμπεριφορά των παιδιών και των συνοδών  τους, την ώρα του φαγητού και του παιχνιδιού, ήταν υποδειγματική.
       Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που επιτελούν, και τους ευχαριστούμε, για την πολύ ωραία εικόνα της Αναστάσεως του Κυρίου, που πρόσφεραν στο σύλλογο.
       Καλό καλοκαίρι και  υγεία σ'όλους .

                            Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: